torstai 17. heinäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin


Kesäloman alkajaisiksi ennätin tehdä itsellenikin kesävaatteita.

En muista koskaan vääränlaisten kankaiden pelossa tilanneeni kangaskauppojen yllätyspaketteja ja possupusseja. Tyttökuoseja on jo yllin kyllin, poikakuoseja käytän hyvin valikoiden, omiin vaatteisiin palat olisivat todennäköisesti liian pieniä...

Mutta kun Käpynen myi synttäreillään räätälöityjä mysteeripaketteja, tartuin heti koukkuun. Toivoin pakettia itselleni ja sain reilut palat Helmi Rouvaa sekä yksiväristä tummanharmaata jerseytä. Lisäksi paketissa oli koristenauhaa ja mustaa sekä harmaata resoria. Ihanan hillittyä ja naisellista turhankin värikkääseen kangasvarastooni.

Uudessa SK:ssa oli Paola Suhosen suunnittelema tunika, jonka kaavaa tahdoin heti kokeilla. Hyvin se taipui myös trikoolle. Kavensin saumavaroja, pääntietä hieman avarsin ja siirsin kuminauhan ylemmäs, muuten noudattelin melko lailla alkuperäistä.Leggingsit on Season Looks-lehden kevään kaavasta pidennetty. Tein lahkeeseen rypytyksen poimutuslangalla ja tikkasin koristenauhan päälle.Kyllä näillä kelpaa lomailla. :)


Kaavat:
Tunika: Paola Suhosen perhoshihatunika (SK 7/14)
Leggingsit: SL 2/14

Kankaat:
Käpynen


12 kommenttia:

 1. Tyylikkäät lomavaatteet! Kuosi ja kaava sopivat todella hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tosiaan kelpaa lomailla! Kauniit hihat tuossa tunikassa ja hauska idea tuo nauha noissa legginsseissä - laitanpas muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään näistä perhoshihoista kovasti. Kiitos Krista! :)

   Poista
 3. Kiitos koristenauhaideasta! Olen miettinyt tuollaista rypytystä tyttöjen legginseihin, mutta jokin on tökkinyt, vaan nyt ei enää töki vaan lisäänkin pätkän kivaa nauhaa. Mukavaa lomailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! Ei muuta kuin kokeilemaan. Minullakin on koristenauhoja vaikka minkälaisia, tosi huonosti niitä tulee mihinkään kätettyä vaikka kauniita ovatkin.

   Poista
 4. Hienot ja rennon näköiset lomailu vaatteet. Ja rypytys legginseissä on kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiios Mandariinimania! Kyllä, nämä ovat oikein rennot ja mukavat. :)

   Poista
 5. Todella kaunis tunika! Tyylikäs ja rento yhtäaikaa. Legginsien koristenauha on kyllä kiva idea, täytyy minunkin laittaa tämä muistiin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis asu :) Tunikassa on ihanat hihat ja tykkään myös leggareitten koristenauhasta :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)