perjantai 5. joulukuuta 2014

Burn out


Lähes kuukauden blogitauko.

Olen ollut niin väsynyt, etten ole jaksanut ommella, enkä edes halunnut. Kiirettä töissä, kiirettä vapaa-ajalla, velvollisuuksia ja stressiä kaikesta mitä pitäisi ehtiä tekemään. Kun on pakko, ei huvita. Kaamosmasennus ei paina, mutta eipä tämä ainainen pimeys erityisemmin innostakaan. 
Olen tietoisesti vältellyt nettiä (myös blogeja), ettei ruudun tuijottelu imisi viimeisiäkin energianrippeitä. Olen jopa suostunut ostamaan muutaman vaatekappaleen kaupasta ja antanut ompelukoneen suosiolla levätä.

Mutta ei se kipinän syttyminen paljoa tarvitse: hieman pidemmät yöunet, pikkuisen enemmän vapaa-aikaa. 

Tulin tänne ja huomasin joulukuun vilkastaneen blogeja. Ompelupostaukset vielä sivuutin, mutta leivonnaisenne ja kirppislöytönne ilahduttivat. Hain kaupasta leivontatarvikkeita ja tein kakun. Hyvää! Kirpputorin ikkunassa näin kauniin lasipullon. Hetken mielijohteesta astelin sisään ja pullon lisäksi mukaan lähti Muumi-pussilakana (hyvää materiaalia johonkin) sekä uudenveroiset farkut pojalle. Yhteensä 3,5 euroa.

Sitten nappasin ompelupöydältä puoliksi leikellyn tunikan ja tein sen valmiiksi. Kuosi on levoton, mutta tytölle kovin mieleinen, sillä hahmot ovat kuin suoraan tietokenepeleistä. Yksi rusetti lisukkeeksi, ei sen kummempaa. Settiä en nyt tehnyt, tämä värikylläisyys lienee parhaimmillaan kapeiden farkkujen kanssa käytettynä.





Oikein hyvää huomista itsenäisyyspäivää kaikille!

Ja tapaamisiin hieman pikemmin kuin tällä kertaa. :)


Kaava:
Owl Princess (OD 1/14) pidennettynä

Kankaat:
Love Home-trikoo: SA-shop

14 kommenttia:

  1. Ihana, pirteä paita:-) . Olet saanut kuvat niin mahtavan kirkkaiksi:-) . Mukavaa itsenäisyyspäivää sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Oli yllättävän valoisaa, kun kerrankin ehdin keskellä päivää kuvaamaan.

      Poista
  2. Tulin vastavierailulle sinun blogiisi, kun olit vieraillut minulla. :)
    Kauniin tunikan olet ommellut ja rusetti on siihen makea ripaus tyttömäisyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka! Kiitos myös kakkuohjeesta, teen toistekin. :)

      Poista
  3. Ompelutauko on aina välillä paikallaan ja lepo tulee tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa todella tutulta. Arjen pyöritys on imenyt mehut todella tehokkaasti ja tämä talven odottelu masentaa. Pikkasen on piristymistä toki havaittavissa ja ehkäpä tämä tästä vielä iloksi muuttuu :)
    Ihana kuosi tuossa tunikassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pian on joulu, se tietää vähän lomaa arkirutiineista. Ja siitähän se päivä taas alkaa pidentymään. Vielä kun saataisiin lunta! Kiitos Satu! :)

      Poista
  5. Kaunis paita! Kirkkaat värit piristävät, kun ulkona on niin harmaata. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinne!

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirtsakka tunika kyllä on :-)

    VastaaPoista
  7. Minulla ei ole työkiireitä, mutta meinaan hermostua tähän harmauteen ja pimeyteen, oli niin mukavaa kun yhtenä päivänä aurinko vähän pilkahteli :). Tauot tekevät välillä hyvää ja silloin pitää levätä, kun siltä tuntuu, eihän harrastus saa olla "pakko". Tunika on tosiaan pirteä sävyltään, kiva malli! Meiltä lähti teille tänään postia :)

    VastaaPoista
  8. Silloin onkin hyvä levätä, kun väsyttää eikä mikään huvita. Minullakin on ollut ihan samanlainen syksy kuin sinulla, ei ole paljoa tullut ommeltua. Tunika on niin sievä! Pirteät värit ja hauska kuosi, juuri sopiva piristämään! Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)