tiistai 22. syyskuuta 2015

A Liebster Blog Award ja syyshaasteiden palkintoSain jokin aika sitten A Liebster Blog Award- haaseen Liljatar-blogin Heidiltä. Kiitos Heidi!

Haasteen säännöt menevät näin:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.Tässä Heidin kysymykset ja minun vastaukseni:

1. Koska olet aloittanut tekemään käsitöitä?
Olen aloittanut neulomisen ennen ompelua, ensimmäisen villapaitani olen tehnyt muistaakseni 7. tai 8. luokalla. Lasten synnyttyä neulominen jäi vähiin ja vaihtui pikkuhiljaa nopeampaan ompeluun. Aktiivisemmin olen ommellut ehkä kuusi vuotta.

2. Mieli puuhasi käsitöiden saralla?
Lasten tunikat ja mekot ovat niitä perusjuttuja, mitä mieluiten ompelen. Myös neulominen on palaamassa lempipuuhiini, sillä puikot voi ottaa mukaan minne tahansa, toisin kuin ompelukoneen.

3. Omituisin työvälineesi?
Kovin erikoisia välineitä en omista, mutta äskettäin huomasin teräväkärkisten kynsisaksien olevan mitä mainioin väline framilonin ratkomiseen.

4. Paras onnistumisen hetkesi?
On aina mahtavaa, kun saa jonkun haastavan osion onnitumaan kuten on suunnitellut. Tai kun vaatteesta tulee sellainen, joka halutaan suoraan pesusta käyttöön. Jos yksi pitää mainita, se voisi olla pojalle tekemäni takki. Se on nyt jäämässä pieneksi ja kuulemma ihan samanlainen uusi pitäisi saada.

5. Missä haluaisit käydä?
Voi, sellaisia paikkoja on paljon! Sanotaan nyt vaikka Islanti.

6. Unelmiesi talo, missä?
Rakastan vanhoja puutaloja, unelmissani asuisin sellaisessa. Todellisuudessa taidan olla sellaiseen liian kiireinen ja mukavuudenhaluinen. :) Unelmien kotini on maalla ja ehdottomasti Suomessa .

7. Lempi vuodenaikasi?
Kaikki, mutta ehkä eniten pidän syksystä. Kun kesän kuumuus on ohi, mutta loska vielä kaukana. Kuulas ilma ja luonnon värit, syyskuu.

8. Ammattisi?
Ympäristöalalla työskentelen.

9. Lempi ruokasi ja juomasi?
Lohi, vesi ja maito. Viinikin on joskus paikallaan.

10. Mielenkiintoisin lukemasi kirja?
Tähän en osaa vastata. On paljon hyviä kirjoja, mutta ei nyt tule mieleen yhtään joka olisi niin kiinnostava, että tahtoisin lukea sen uudelleen. Viime vuosina lukeminen on muutenkin jäänyt vähiin, se on niitä harrastuksia joille ei meinaa enää löytyä aikaa.

11. Taito jonka haluaisit oppia?
Haluaisin oppia soittamaan hyvin jotakin soitinta. Nyt vinguttelen huvikseni tyttöjen viululäksyjä. Ehkä eläkeellä ilmoittaudun soittotunneille. ;)


En millään keksi 11 blogia, joilla tämä haaste ei ole käynyt, niinpä jätän tällä kertaa laittamatta haasteen eteenpäin. Mutta mikäli et ole haastetta vielä saanut, voit napata sen tästä mukaasi ja vastailla Heidin tekemiin kysymyksiin.


***

Jäi tuohon edelliseen postaukseen laittamatta syyshaasteen palkinto, joten esittelen sen nyt tässä lopuksi. Haasteisiin osallistuvien kesken arvon nämä 3 fat quarteria (FQ = 50 x 68 cm) iki-ihania Liberty of Londonin kankaita. Näistä laadukkaista puuvilloista voit lukea lisää Nova Melinan Karuselli-verkkokaupan sivuilta.
Arpoja jaetaan 1 per osallistuja / haaste. Ja tosiaan marraskuun haasteeseen mahtuu vielä mukaan, lokakuun tilkkuhaaste on jo täynnä.8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia vastauksia :) Ihana arvonta palkinto! Juur aikaisemmin tänään kävin tutustumassa kyseiseen kauppaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana palkinto! Pitäisiköhän perustaa äkkiä blogi, että pääsisi osallistumaan :D Libertyn kankaat ovat mahtavan kauniita, kolmea olen itse Karusellista ostanut, mutta toistaiseksi vasta yksi näistä on ehtinyt käyttöön kahteen käsityöhöni. Ovat siinä mielessä turhan ihania, että on vaikea raaskia leikata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän olisi nyt hyvä syy uudelle blogille. ;)
   Olen myös ihastunut noihin kankaisiin, kahdesta kuosista olen ommellut ja kolmas vielä odottaa vuoroaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös olekin ihania! Ei muuta kuin ideoimaan ja mukaan haasteeseen... ;)

   Poista
 4. Wau, mikä palkinto! Ihana oli lukea sinun vastauksia.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)