tiistai 16. elokuuta 2011

Ihan liikaa kaikkea

Minulla on ihan liikaa kankaita, liikaa ihania malleja pursuavia lehtiä ja kirjoja, liikaa toteuttamattomia ideoita. Vain aikaa on liian vähän. Niinpä sitten kun tulisi hetki aikaa ommella, ei osaakaan päättää mistä aloittaisi. Eikä sitten saa aikaan yhtään mitään.

Taas kerran pyörittelin vaihtoehtoja päässäni pikkuneidin päikkäreiden aikaan ja päätin aloittaa jumin purkamisen jollain yksinkertaisella. Leikkelin isommalle tytölle pari raglanpaitaa, tässä niistä ensimmäinen:


Hello Kitty-silitysmerkin tyttö nappasi kärryyn Halpa-Hallista. Kotona isoveli näki sen ja ehdotti että tekisin siihen paidan punaisesta valkopilkkuisesta kankaasta. No tottakai, sellainen pienen paidan kokoinen pala minulla olikin kangaskaapissa odottamassa. Muistaakseni ostettu Kangastukusta. Tosi nätti pirteänvärinen kangas, mutta tämmöisen ohuen ei kovin joustavan trikoon yhdistäminen resoriin oli kyllä tuskallista. :(

Lopputulos on mieluinen ja sopii kivasti farkkujen kanssa. Paidan kaava on uusimman Ottobren More grey. Malli oli tosi niukka eikä paita ole yhtään liian suuri, vaikka tein sen kokoa liian suurena. Kesän aikana on nimittäin sattunut sellainen pieni ihme, että muutamat hihat ja lahkeet ovat vihdoin jääneet meidän sirppanalle lyhyiksi.

6 kommenttia:

 1. Raikas paita! Ja tuttua tuo että kun välillä olisi se hetki tehdä ei sitten aina keksikään mitä ompelisi.. Sitten pienin jo herääkin uniltansa..

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis paita. Tuttu fiilis muute se kaikkea on liika mutta aikaa ei riittä...

  VastaaPoista
 3. Sitä minäkin, että niin tuttu tunne. Hieno on myös paita.

  VastaaPoista
 4. Juu, liian vähän on tunteja vuorokaudessa täälläkin päin ;-)

  Ihanan raikas tuo punainen ja hello kitty-sopii kuin nakutettu!!

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas paita. Mulla on ihan sama ongelma; liikaa kankaita, ideoita ja kun vihdoin saa pienen hetken tulee tyhjyys - päässä ei liiku mitään eikä mitään saa aikaiseksi...

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Lohduttavaa kuulla etten ole ainoa. :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)