lauantai 20. elokuuta 2011

Pingviinisetti tytölle


Tässä on nyt se toinen paita samalla kaavalla kuin edellisen postauksen kitty-paita. Jännä miten paljon eri materiaali vaikuttaa. Kun edellisen paidan pääntie oli pienehkö, tässä se on jo melkein liiankin väljä.

Pingviinitrikoo ihastutti jo ilmestyessään kauppoihin, mutta liekö ollut kassavaje vai muuten vain ostolakko, kun jäin silloin ilman. Sain kuitenkin hankittua pinkkuja kesällä, kun Makamarr-blogin Anna tyhjensi kangasvarastojaan ja ystävällisesti myi minulle violetin ja vihreän palasen. Vihreä odottelee vielä sopivaa yhdistelykangasta, josko siitä tulisi pojalle paita (jos herra huolii) taikka sitten jotain pikkulikalle.

Koska paidan malli on yksinkertainen ja värityskin unisex, halusin alaosaksi jotain tyttömäistä. Oranssi-valkoinen raitatrikoo näytti hauskalta pinkkujen kanssa. Minulla oli sitä vain 30 cm pätkä, mutta tuollaisen hameenliehukkeen siitä sai. Legginsseihin käytetty interlockpalakin oli lyhyenläntä, joten leikkelin pöksyt kahdessa palassa ja ompelin poikkisauman lahkeisiin. Leikkasin nämä hamehousut kesä-Ottobresta (3/11) löytyvällä kaavalla, mutta pidensin lahkeet syyskäyttöön paremmin sopiviksi.


Lopuksi vielä sovituskuva. Pahoitteluni näistä huonoista kuvista, ilta-aurinko oli kyllä ihana muttei paras mahdollinen kuvaukseen.

3 kommenttia:

  1. Tosimummo-blogin kommenttilaatikon kautta tänne päädyin, mukavia ompeluksia! Jäänpä lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  2. kewa: Kiitos! :)

    Hanna: Kiva että löysit tänne. :) Tervetuloa lukemaan juttujani!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)