perjantai 23. syyskuuta 2011

Ruskeilla langoilla

Mielenkiintoni ei oikein tahdo riittää sarjatyöhön, mutta joskus yritän sentään kerätä peräkkäisiksi töiksi samanvärisiä vaatteita, ettei jatkuvasti tarvitsisi olla vaihtamassa lankoja. Ruskeita kankaita on nyt kertynyt niin paljon, että tähän väliin sarja trikoota ruskean sävyissä.

Ihanasta Michael Millerin dino-trikoosta tuli paita ekaluokkalaiselle. Suloisen pehmeä kangas ja sauruksissa on sen verran värikirjoa, että tämä sopii yhteen monenväristen housujen kanssa. 
Siili-joustofroteeta tilasin pätkän ajatuksena tehdä siitä jotakin tytöille, mutta tietenkin sitten kävi niin että poika ihastui tähän ja halusi välttämättä paidan itselleen. Ja hyvin se hänelle sopiikin. Hihat tummanruskeaa velouria. Kaavana molemmissa paidoissa Night Owl (OB 6/09).Keskimmäinen lapsi taas ei ollenkaan innostunut siileistä, mutta koska kolmivuotiaan mieli on kovin ailahteleva, tein hänelle oman tunikansa. Kaavana Tilda (OB 6/07). Koko on 92 cm, mutta pidensin helmaa hieman ja lisäsin hihoihin resorit, niin mahtuu pidempään. Hihat tässä siilikuvioista bambuneulosta.Näistä kaikista tuli oikein onnistuneita, tykkään! Harmi vain, ettei nuorimmaiselle enää tuota siilifroteeta riittänyt. Kangas on niin symppistä, että mielellään olisin tilannut sitä lisää, mutta toimituskulut Kestovaippakaupassa ovat niin kovat, että toistaiseksi nämä kaksi paitaa saavat riittää.

Tyttösille surautin vielä pipot siili-bambuneuloksesta, vuorina valkoinen interlock.
Dino-trikoo ja siili-joustofrotee Kestovaippakaupasta, velour Metsolasta ja bambuneulos Myllymuksuilta.

7 kommenttia:

 1. Käypä kaksi eri siilikangasta hauskasti yhteen! =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tuo kestovaippakaupan siili!! Pitääpä käydä tilaamassa. Ja sopii tosiaan kivasti toisen siilin kanssa!

  VastaaPoista
 3. Tuo KVK:n sienet ja siilit -joustis on ihanaa. Tosi pehmeää :) Meillä on siitä pipo ja nyt tein samasta PUL-kuosista rukkaset. Tosi hyvin sopii yhteen tuo siilibambunkin kanssa!

  VastaaPoista
 4. Totta, todella pehmoisia ovat nämä kaikki kankaat. Ihan varmasti mukavia päällä. :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja vaatteita. Mulla toi dinokangas venui ihan muodottomaksi pesun jälken. Harmitti kovasti.

  VastaaPoista
 6. minakaa: Onpa harmi! :( Ei saisi käydä noin, kun kangas oli aika hintavaakin.

  Meidän dinopaita on toistaiseksi pitänyt mallinsa, olen pessyt sen pariin kertaan. Pesin kankaan ennen leikkausta ja alkuun kyllä tuntui että mitähän tästä tulee kun trikoo oli tosiaan hurjan pehmeää ja venyvää. Mutta lopputulokseen olen tyytyväinen.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)