sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Eskarilaiselle

 
 
Eskarin aloittanut tyttö sai meiltä 6-vuotislahjaksi pehmoisia arkivaatteita. Paita on Lillestoffia syksyisissä väreissä. Kangas on odottanut ompeluun pääsyä jo hyvän aikaa ja samaan aikaan Sampsukasta ostettuja kankaita minulla on vielä kahta eri kuosia, en millään raaskisi leikellä kun ovat niin suloisia...
 
Kaavana Pupunen (OD 4/12). Lahjan saaja on pieni ja siro, joten tämä on sopivan kapoinen malli. Suristelin tätä niin ulkomuistista, että unohdin framilonit hihoista. Hihoissa ei siksi ole poimutusta, vain hieman tuollainen pyöreä muoto.

 
 
Kävin Fabriinassa paikan päällä valitsemassa settiin sopivan resorin ja housukankaan, ajatuksena oli käyttää puunlatvuksen vaaleanpunaista sävyä. Mutta vaikka siellä on tosi hyvä valikoima, ei ihan samaa sävyä sattunut löytymään. Valitsin sen sijaan sähäkkää aniliinia ja olen oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. Kirkas väri piristää mukavasti paidan hieman synkänväristä kuosia.
 
Housut ovat joustofroteeta, kaava omien muokkausten tulosta. Tein näihin tutun puolikuutaskun, mutta tällä kertaa vain toiselle puolelle. Taskunsuusta pilkistää paitatrikoo.

 
 
Sivusaumaan ompelin pätkän kaunista Handmade-nauhaa, tämäkin on hankittu Fabriinasta.


4 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)