perjantai 18. tammikuuta 2013

Pian 3-vuotias

 
 
Tästä mekosta se alkoi lähes 3 vuotta sitten, tämän blogin tarina. Kolme vuotta on pitkä aika, sen huomaa blogiarkistoa selatessa. Väkisinkin alkaa hymyilyttää, kun katselee ensimmäisiä räpellyksiä. Olin toki ommellut ennen blogiakin, mutta aika alkutekijöissään harrastus vielä oli. Monet jutut, jotka silloin tuntuivat vaikeilta tai jopa ylivoimaisilta, ovat nyt rutiinia.
 
Aloittaessani en olisi ikinä uskonut, että jaksan päivittää blogia näin monta vuotta. Kesti pitkään ennen kuin blogi sai lukijoita. Vieläkään lukijamäärä ei satasia riko, mutta on ilo huomata että täällä on uskollisia lukijoita ja blogissa vieraillaan päivittäin.
 
Alkujaan halusin tästä ennen kaikkea käsityöpäiväkirjan ja sellainen tästä on tullutkin. Tuskin muistaisin läheskään kaikkia tekeleitäni ilman tätä. Ja lapsistakin on kertynyt mukavasti kuvia eri vaatteisiin puettuna. ;)
 
Se siitä nostalgiasta, eteenpäin mennään ja toivottavasti intoa riittää vielä ainakin kolmeksi vuodeksi eteenpäin. :) Pysykäähän kuulolla, kuun lopussa on luvassa arvontaa! 
 
 

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)