maanantai 7. tammikuuta 2013

Tuttuja juttuja

 
Keskeneräisten viimeistely jatkuu perusompelusten merkeissä. Oikeastaan tästä setistä oli leikattu valmiiksi vain paidan etu- ja takakappale, mutta aloitettu mikä aloitettu.
 
Nämä valmistuivatkin siiten yhdessä illassa. Tutuissa kaavoissa on se hyvä puoli, ettei tarvitse enää ohjeita lukea, eikä muutenkaan paljoa ajatella mitä tekee, voi antaa saumurin vain laulaa. :)
 
Paita ohuesta, mutta suloisen pehmeästä siilitrikoosta. Kaavana suurennettu Little Lamb (OD 4/12). Pienenä tehosteena pääntien turkoosi resori. Vaapula-nauha löysi tässä paidassa uuden paikan.

 
Ruskeille housuille on ollut tilausta pitkään. Nämä ompelin paksusta, nurjalta harjatusta collegesta. Lämmintä ja kestävää. Kaava on tuttu sivusaumaton Saimi (1/09), koko 140 cm. Toiseen lahkeeseen ompelin paikkataskun, johon jätin raakareunan. Kangas näyttää kuvissa kummallisen haalistuneelta, kun sisävalossa se on on tummempi kuin nuo paidan tummanruskeat siilit.
 
Siilitrikoo Royal-tuotteesta, college Kangas-Mallalta, resorit Fabriinasta.
 


 
 
On hämärää, kun lapsi lähtee aamulla kouluun ja kun hän iltapäivällä palaa kotiin, on jälleen hämärää. Niinpä tällaisia tasokuvia tänään. Näistä mahdollisesti tulee sovituskuvia erään myöhemmän postauksen yhteydessä. Mene ja tiedä.
 
 
Valkeat hippuset vaatteissa ovat lunta, ulkona kun kuvasin. Oli niin tiukasti tarrautuvia kiteitä, etteivät mokomat puistelemalla irronneet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)