sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesäkukkia


Naperonutun vihreäpohjaisesta päivänkakkarajerseystä tuli heti mieleen eräs heinäkuussa synttäreitään juhliva nuori neiti. Niinpä ompelin tulevalle eskarilaiselle lahjaksi kukkapaidan raidallisilla hihansuilla. Molemmat kankaat löytyivät Royal-tuotteen valikoimista. Resori joku vanha jämä, joka aiheutti minulle taas muutaman harmaan hiuksen, ei ollenkaan samaa laatua kuin yleensä käyttämäni resorit. Kaava tässä on Fancy Mix (OD 4/12), koko 128 cm.

Oman punaisen mekkoni olen ommellut jo jonkin aikaa sitten ja olen sitä ehtinyt moneen kertaan pitää ja pestä ennen kuin sain kuvattua. Lillestoffin punainen Sakura on Kankaiden yön edullinen löytö Neenuskalta. Kangasta oli vieläpä leikattu niin reilusti, että suunnittelemani tunikan sijaan sain tällaisen pidemmän mallin. Kankaan kapeuden vuoksi jouduin kuitenkin taakse tekemään pystysauman. Kaava omaa sovellusta.

 
 
Loppuun vielä kehno sovituskuva:
 
 
 
 Tässäpä nämä vähät mitä olen ehtinyt tekemään. Ompeluajan puute alkaa pikkuhiljaa ärsyttää. Kangasvarasto pursuaa yli äyräiden (ihanien uutuuksien ilmestyminen kun ei pidä taukoa)  ja rutiinin puute alkaa jo näkyä, helpot jutut eivät olekaan enää ihan niin helppoja. Tulevalla viikolla on pakko nipistää enemmän aikaa surruutteluun, ihan hulluksihan tässä muuten tulee! :D


Oletko jo osallistunut arvontaan? Jos et, klikkaapa tänne!
 

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo punainen sakura, sopii hyvin mekkoosi. Itse ostin aikanaan harmaata mutta tuo punainen näyttää melkein paremmalta :)

  VastaaPoista
 2. Kiva paita ja aivan ihana tuo sinun mekkosi! :)

  VastaaPoista
 3. siis I H A N A tuo punainen..ihan järkkymahtavan huippu!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo punainen tunika. Minä huomasin jo viikossa, että ompelurutiinit katosivat ja perushommatkin tuntuivat hankalilta. Nyt sitten koneet laulavatkin päivittäin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)