torstai 19. joulukuuta 2013

Tonttuja äidin oomme kaikkiKankaiden yön huumassa tulin tilanneeksi myös Mussukoiden jouluista pitsisydäntrikoota. Kaiken hässäkän keskellä ei olisi ollut aikaa, mutta tämä kangas oli aivan pakko surauttaa tonttuvaatteiksi, ennen kuin joulu ehtii vilahtaa ohitse.

Mikä onni että tulin tehneeksi. Voi sitä pienen ihmisen riemua, kun hän saa pukeutua punaisiin ja vilistää ympäriinsä tonttulakin kello kilisten!

Tein ensin lakit, ajatuksella että katsotaan mihin loppu riittää; tuleeko mekkoa, paitaa vai sukkaa. Hyvin riitti ja röyhelöiset mekot saatiin. Kaava on Circus horse (OD 4/13). Muokkasin hieman ja mittasuhteet ovat nyt kivemmat kuin näissä Siiri ja Myyry-mekoissaValkoiset resorit ovat ehkä uhkarohkea valinta, mutta värjätään sitten vaikka vaaleanpunaiseksi joulun jälkeen...

Askarteluliikkeestä hain lakkeihin kunnon kilikellot, kuuluu kauemmaskin että on tonttuja liikkeellä. :)Roni-rakas
Tämä pehmotonttu on tyttöjen mielestä vähän liiankin ihana.Suloista joulunodotusta
ja muistakaahan välttää viime hetken stressiä!
(itse en siinä varmasti  onnistu, tiedän...)

5 kommenttia:

 1. Ihanat tonttuasut ja kivoja kuvia pikkutontuista! Hieman kateellisena katselen teidän lumista maisemaa, täällä kun on niin harmaata ja mustaa, vaikka toki ruoho vielä vihertää! ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ja suloisetvtontut asuineen! Teidän Roni-tontun serkku taitaa asua meillä, että terveisiä vaan Kake Kotitontulta :-)

  VastaaPoista
 3. Eipä Mieli kannata, lumimaisemat ovat muisto vain ja meillekin saatiin vihreä joulu. :)

  Kiitos Erja ja terveisiä Kakelle! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)