maanantai 29. syyskuuta 2014

Aurinkoista



Meillä asuu mekkotyttö.

EI paitaa.
EI hametta.
EI pöksyjä.

TAHDON MEKON!
Ja pienet housut.


Saamansa pitää. Tämän setin aurinkoisten värien luulisi karkottavan aamuiset känkkäränkät.



Rimpsuhelmat ovat neidin mieleen ja minä tykkään tästä yläosan mallista. Kaavana aiemminkin käyttämäni Ottobren Circus Horse, kavennettuna ja ainakin hihat muokattuna. Tämäkään tyttö ei pussihihoja siedä, niin somat kuin ne olisivatkin.




Helmoja ja Hepeneitä-blogissa on näkynyt tamppilahjeleggingsejä ja kokeilin minäkin piristää peruspökiä sellaisilla. Vähän tiukka tuli lahkeensuusta, muuten hyvä.



Sopivan sävyinen nappi sattui pyörimään ompelupöydällä. Nappasin sen pariksi pitsinjämän ja ompelin ruusukkeeksi helmaan.



Kaavat:
Mekko: Circus Horse (OD 4/13) muokattuna
Legsut: Ropina (OD 6/12) muokattuna

Kankaat:
Paratiisin puutarha: Verson puoti
Campan-trikoo ja resori: Fabriina


12 kommenttia:

  1. Ihana mekko! pitääkin itsekin kokeilla tuota kaavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HanNa! Kokeile ihmeessä, hyvä kaava (kun hieman kaventaa ja lyhentää, ainakin meidän tapauksessa oli tarpeen) ja tästä mekosta tuli tytön lemppari. :)

      Poista
  2. Kauniita vaatteita! Keltainen on niin positiivinen väri, ettei se päällä voi olla kun hyvällä tuulella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, keltainen piristää. :) Kiitos Mandariinimania!

      Poista
  3. Nyt on aamulla varmasti mukavaa vetää päällensä tällaiset hyvän mielen vaatteet! Kauniin mallinen mekko, ihana nappi ja pitsi somistamassa sitä. Mukava nähdä syksyisin pirteitä värejä! Muistan miten mietin monet kerrat kangaskaupassa työskennellessäni, että miksi sitä syksyisin kaikki ostaa niitä tummia sävyjä (ja ihan minäkin siihen sorrun).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Tämä mekko on ihan oikeasti helpottanut aamuheräämisiä. :) Minä olen tytöille tänä syksynä pukenut paljon oranssia ja violettia, itse sitten kuljenkin harmaissa ja mustissa...
      Joskus ihmetyttää myös miksi syksyn tullen laitetaan ikkunoihin paksuja ja tummia verhoja, vaikka ne harvat valonsäteet olisi ihana saada sisälle asti.

      Poista
  4. Just ihanan pirteä väri ja näin syksyllä vaan jotenkin korostuu. Mukava kun tyttäresi tykkää pitää mekkoja. Meidän neidillä se aika meinaa olla ohi, mutta toki juhliin vielä mielellään laittaa mekkoja. Kaunis on mekon malli ja leggingsit on ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä nelivuotias on vielä ihan ehdoton mekkotyttö, helmojen pitää liehua oli arki tai juhla. Kuusivuotias ei enää niinkään, hän tykkää käyttää hameita, paitoja ja housuja, toki joskus mekkojakin. Mekkojen ompelu on kyllä niin kivaa, että toivon niiden kelpaavan vielä pitkään. :) Kiitos Kanneli!

      Poista
  5. Tosiaan aurinkomekko ja -legginssit, kyllä näillä on hyvä päivä aloittaa :) Raitalegginssit sopivat niin kivasti tuon mekkokankaan kanssa. Minäkin olen samantapaisella mekon mallilla tehnyt paljon tytöille, se on kyllä tosi käyttökelpoinen malli! Mukavaa viikon jatkoa teidän sakille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Mukavaa syyslomaviikkoa teille! :)

      Poista

Kiitos viestistäsi! :)