sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Mustavalkoista-haasteen kooste

Ei onnistunut kuvien lisäys tabletilla, joten haasteen kooste tulee nyt tässä, hieman myöhässä.

Mustavalkoisuus oli monelle osallistujalle helppoa, toisille taas hiukan haastavaa.  Tällä kertaa haasteeseen tehtiin pääasiassa vaatteita, niin naisille kuin lapsillekin. Asennetta, naisellisuutta, geometriaa, kiinnostavia kuoseja, leikkisyyttä, lasten taidetta, väriä yhdistettynä mustavalkoiseen. Muun muassa niitä löytyy haastetöistä. Käykääpä katsomassa tarkemmin osallistujien blogeista (klikkaa tekstiä kuvan päällä):

mAran pällötunika ja muut setit lapselle:
Vaateviidakon naisellinen mekko ja huivi:
Pizzicaton kierrätyskankaista tehty paita lapsen piirustuksella:
Unelmallisen raitamekko ja -leggingsit:Kakarat-blogin sitteri uusi päällinen:Hanna Mi:n rock-henkinen asu pojalle:Sekä minun tytölle tekemäni kissamekko ja sydänlaukku:Seuraavan haasteen pariin päästäänkin jo parin viikon kuluttua. Silloin luvassa eläimellistä menoa. Pysykäähän kuulolla!

Minä jatkan pääsiäisen viettoa lasten kanssa puuhastellen, ulkoillen, ehkä vähän kyläillenkin. Toivottavasti jää myös hetki istahtaa ompelukoneen ääreen, ennen kuin arki taas koittaa. Eilen meillä oli touhukas lankalauantai, täällä pohjanmaalla kun siihen kuuluvat pikkutrullien kierrokset ja pääsiäiskokot. Meidän trullit saivat tänä vuonna uudet toiveittensa mukaiset asut, niihin palaan ehkä jo huomenissa.

Oikein hyvää pääsiäissunnuntaita teille kaikille! 


5 kommenttia:

 1. Kiitoksia Manda, kun järjestit taas niin kivan haasteen! Mukavaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Minä niin tykkään näistä, tulee tehtyä jotain sellaista mitä tuskin ilman haastetta tulisi toteutettua :) Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Ihania töitä taas kerran! Ja mielenkiintoinen tuo seuraava haaste.. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa upeita töitä kaikki, muutama olikin näistä minulta näkemättä, täytyy käydä kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 5. Kaikki niin kauniita ja taidokkaasti tehtyjä töitä:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)