sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Eläimellistä menoa-haasteen kooste

Hyvää sunnuntain myöhäisiltaa! 

Kevät etenee hurjaa vauhtia ja jo kolmas haaste on saatu onnellisesti päätökseen. Osallistujia ei ollut montaa, mutta niin vain saatiin menoon mukaan niin kissoja, lintuja, perhosia, kaloja kuin peurojakin. Kiitos kaikille mukana olleille persoonallisista ja oivaltavista haastetöistä!

Tässä kaikki työt vielä kertauksena ja tuttuun tapaan linkki suoraan postaukseen:

(näistä en valitettavasti saanut kuvaa tähän lisättyä)


Seuraava haaste onkin sitten jo kevään viimeinen ja siinä pääsemme ihastelemaan kevään kauneimpia ja komeimpia asuja. Tuskin maltan odottaa! :)

Tähän viimeiseen haasteeseen olisi vielä paikkoja vapaana, joten jos vaikkapa itse olet vielä juhlamekkoa vailla, tartupa toimeen ja osallistu samalla haasteeseen! Heti toukokuun haasteen jälkeen arvotaan myös käsityöaiheinen yllätyspalkinto keväthaasteiden osallistujien kesken. Ilmoittautua voi kommentteihin tai sähköpostilla: vaapulavot(at)gmail.com.
Lisätietoja haasteesta täällä (klik).


3 kommenttia:

  1. Upeita töitä kerrassaan! :)
    Minä olen itse asiassa harkinnut tuota seuraavaa haastetta ,kun tuli ensi kuuksi juhlamekon tarvetta.. Joten ilmoittaudunpa mukaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Manda tästä haasteesta! Upeita ovat kaikkien työt :). Minä en taaskaan muistanut lähettää sähköpostilla sinulle kuvaa, nyt jouduit taas näkemään enemmän vaivaa, anteeksi ja kiitoksia <3!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)