maanantai 30. toukokuuta 2016

Kierrätysfarkkuiset kesäkassitHuomenna on meidän nuorimmaisen viimeinen hoitopäivä. Sen jälkeen koittaa kesäloma ja syksyllä siirtyminen eskariin. Luvassa muutos koko perheen arkeen ja rutiineihin. 

Lähes kolme vuotta hän on saman ryhmiksen katon alla saanut varttua ja oppia uutta. Pienestä hiljaisesta tytöstä on kasvanut topakka tättähäärä. Eskariin meno ei häntä liiemmin jännitä, koulu on ryhmiksen kanssa samassa pihapiirissä ja niin koululaiset kuin opetkin ovat jo tulleet tutuiksi. 

Tänä aikana ovat hoitotädit ehtineet vaihtua useampaankin kertaan. Näitä nykyisiä, ihania ja auttavaisia, on kuitenkin nyt aika kiittää ja muistaa. Ompelin heille farkunlahkeista kesäkassit, pitsiliinoin somistetut, kukkasilla vuoratut.Sisäpuolelle tein puuvillatilkuista nimikointinauhat ompelukoneeni fontteja ja koristeompeleita hyödyntäen.Kasseihin kukkia - pinkkejä tietenkin - sekä suklaata, näin tuleva eskarilainen valitsi. :)


Tällä postauksella osallistun (viimetipassa) VillaNannan kierrätysmateriaalihaasteeseen.

11 kommenttia:

 1. Kauniit ja varmasti mieleiset kassit. Täälläkin syksy tuo samanmoisia muutoksia :). Nyt on kuitenkin aika nauttia kesästä - toivottavasti lämpöisestä sellaisesta :). Ihanaa kesää teidän porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vain yksi vaihe taas päättyy, vähän haikeaa mutta toisaalta helpottaa, kun lapset ovat jo noin isoja. Oma lomani ei ihan vielä ala, mutta ei siihenkään enää kovin pitkästi ole. Nyt ainakin sää suosii, toivottavasti lämpöä jatkuu pitkään. Kiitos Krista ja hyvää kesää teidänkin sakille! :)

   Poista
 2. Suloiset kassit <3 Farkku onkin hyvä ja kestävä materiaali tällaisiin kasseihin. Minä täällä juuri tuskailen lahjamuistamisien kanssa, kun yritän keksiä kuudelle opelle ja hoitotädille jotain pientä kiitokseksi päiväkodista ja eskarista. Voi olla, että joudun tällä kertaa turvautumaan valmisjuttuihin, vaikka näissä itsetehdyissä onkin aina ihan oma tunnearvonsa. Aurinkoa teidän kesäänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Meillä koululaisten kevätmuistamiset ovat jo monena vuonna hoituneet vanhempien yhteislahjana ja kerhotätiä muistimme ruusulla. Niinpä en saanut tällä kertaa mitään stressiä, kun älysin jopa kerrankin aloittaa kassien teon ennen viimeistä iltaa ;). Toivottavasti keksit jotain sopivaa, oli se sitten itsetehtyä tai ostettua. Aurinkoista kesää myös teidän perheelle!

   Poista
 3. Onpa kauniit kassit! Näistä varmasti saajat tulevat hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kassit. Farkusta on kyllä moneksi! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja käytännöllistä, ihanat muistamiset:)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kasseja! Varmasti päässeet käyttöön.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)