tiistai 31. toukokuuta 2016

Keltainen toukokuu


Ajattelin aivan, että toukokuun värihaaste jäisi minulta kokonaan väliin. Keltainen on väri, jonka energiasta suuresti pidän, mutta joka voimallaan latistaa omat sävyni. Siksipä minun keltaiseni löytyvät vain villasukista ja kukkamaljakosta, eivät koskaan kasvojen lähelle tulevista vaatteista.

Sitten huomasin tehneeni jo aiemmin keväällä keltaisen tähtimekon ja laneilla valmistui toinen pisarainen - vaikka tehdessä en haastetta tullut ajatelleeksi. Lapsen iho on kaunis ja kuulas, sitä eivät vahvatkaan värit lannista, siispä tytöt nauttikoot tästä voimaväristä. Tykkään yhdistää keltaisen pinkkiin - mikä mahtava vitamiiniväripari!

Molemmat mekot on tehty samaa Ottobren Vemma Gis-kaavaa varioiden. Lyhythihainen on lähellä alkuperäistä, tähtimekossa taas helma on muokattu sivuilta pidemmäksi.


Pellot ja pientareet suorastaan huutavat kuukauden väriä. Pakkohan sitä oli pysähtyä yhden voikukkapellon laitaan ja päästää villivarsat kirmaamaan laitumelle.Tällä postauksella osallistun sekä HommaHuoneen toukokuun värihaasteeseen että Sirpukan solmuissa-blogin Kutimet kotoa kauempana-kuvahaasteeseen.


Kankaat:
Tähti-flamè: Nosh
Virta-jersey: Verson Puoti

13 kommenttia:

 1. Erityisen ihana tuo pisaramekko. Nyt on kyllä upeita voikukkapeltoja. Niin keltaisia. Kuin aurinkoja täynnänsä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! Voikukat ovat kauniita, kunhan vain pysyisivät poissa omasta pihasta ;).

   Poista
 2. Ihania voimamekkoja ja suloiset kuvat!

  VastaaPoista
 3. Kauniit mekot! Keltainen on pirtsakka väri.. Ja sopii kyllä tosiaankin hienosti Pinkin pariksi.

  VastaaPoista
 4. Hienosti sopivat kauniit tyttösten keltaiset vaatteet pinkin sävyyn. Ja mikä kuvauspaikka söpöistä malleista puhumattakaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana aurinko tulvehtii näistä kesäisen kauniista mekoista! Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kauniita, pirteitä mekkoja ja kuvia! Voikukkaniityt on ihania. :)

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs keltainen ja pinki ovatkin hyvä väripari. Onneksi keltaiselle löytyi käyttäjiä, tytöille ne sopivat oikein hyvin. Itselläni taitaa olla samainen ongelma värin kanssa niin kuin sinullakin. Onneksi okra sentään käy kasvojenkin lähelle.

  VastaaPoista
 8. Kauniit mekot ja kylläpä pinkki ja keltainen toimii hienosti yhteen! Ihastelen myös näitä upeita kuvia, näistä huokuu ihana kesätunnelma:)

  VastaaPoista
 9. Minulla on ihan samanlainen suhde keltaiseen väriin. Mutta kylläpä se näyttääkin kivalta tyttösten mekoissa! Aivan ihanat mekot ja kuvat on ihan <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)