perjantai 20. tammikuuta 2012

Astronautit osa 1Mainiota astronautti-trikoota ei malttanut jättää kaappiin pölyttymään, vaan siitä täytyi pikimmiten leikellä paitoja koko lapsikatraalle. Tyttöjen asut ovat vielä kesken, mutta postaan nyt ensin tämän pojan setin pois alta. Kuvat ovat valitettavasti taas huonoja pimeyden vuoksi ja sovituskuvia en ainakaan vielä saanut, kun malli ei illalla ollut kuvausintoinen ja nyt vaatteet piti jo saada päälle kouluun. No katsotaan, josko myöhemmin...Paita on tehty samalla Mickey-kaavalla, jota käytin tähtipaidassa. Hyvä, toimiva kaava korvaamaan Night owlia, josta loppuvat koot kesken. Hihat ovat musta-valkoista Campan-trikoota. Olen pitkään kaivannut hyvälaatuista mustavalkoraitaista trikoota, joka sopisi niin moneen käyttöön, mutta en vain onnistunut löytämään sopivaa. Joulunalusviikolla sitten Eurokankaasta löytyi lycrallisia pallo- ja raitatrikoita entisten joustamattomien sijaan ja samalla viikolla Fabriinan Anette ilmoitti, että tämä toivomani Campan oli saapunut heidän valikoimiinsa. Hankin tietysti palasen molempia. :)Mustat neuloshousut ovat olleet tekolistalla jo pitkään. Edellisiä joustofroteisia on pidetty todella paljon ja kun ne nyt ovat auttamatta jääneet lyhyiksi, oli aika ommella uudet. Myös housuissa on vanha tuttu kaava, muokattu High jump (OD 4/11). Tämä resori + kuminauhavyötärö on osoittautunut kaikkein toimivimmaksi meidän hoikalle, suoranmalliselle pojalle, jolla mitkään housut eivät tahdo pysyä päällä.

Tällä kertaa halusin housuihin taskut jotain uutta ilmettä saadakseni. Poika ei ole taskuja kaivannut, mutta kun housut olivat valmiit, taskut olivat hänen mielestään niissä se paras juttu! Taskun kavan piirsin itse vapaalla kädellä ja reunustin valkoisella resorilla. Onnistui mielestäni oikein hyvin, eikä ollut vaikeaakaan.


Kankaista Liandlon astronautti ja musta joustofrotee ovat Royal-tuotteelta; raitatrikoo ja resorit Fabriinasta.

6 kommenttia:

 1. Todella kivoja! Ihana tuo avaruuskangas.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat vaatteet. Toi kangas on vaan niin ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana setti, just tämäntyylistä olen meinannut itekin meidän 7 v:lle. :) Mistä tuo Mickey-kaava, onko Ottobren vai ihan muualta? Tosi kivat nuo taskut! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tykkään kovasti tuosta astronautista, sopii niin tytölle kuin pojalle ja musta väri toimii aina. :)

  Suvi: Mickey on Ottobresta, numero 6/2010. Alkuperäisessä kaavassa on nappilista, mutta jätin sen tässä pois.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)