sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Välipäiväsettejä


Välipäivinä minulla oli sen verran 'omaa aikaa', että ennätin ompelemaan valmiiksi pari keskeneräiseksi jäänyttä asua.

Kettu-tunikan teko ei sujunut ihan niin kuin piti. Alun perin oli tarkoitus tehdä peruspaita, mutta kuinka ollakaan menin kuitenkin leikkaamaan sen mekkomitassa...  Niinpä loppui kangas kesken, kun kuosi on yhdensuuntainen. No, onneksi sitä sai vielä tilattua lisää ja onnistui hihojenkin leikkaus samasta kankaasta. :) Kovin reilua kokoa tuo mekkonen vielä on ja sopisi ehkä paremmin leggingsien kaveriksi, mutta nyt tein ihanasta Hilcon ruosteenruskeasta velourista pöksyt Saimi-kaavalla (OD 1/09). Tunikan pohjana on Tilda (OD 6/07), jota olen tosin muokannut monesta kohtaa.  Kaikki kankaat Fabriinasta.
Pojan setin kokosin H&M:sta joskus hankkimieni Star Wars-silitysmerkkien ympärille. Täytyihän ne johonkin saada laatikonpohjalta lojumasta. ;)

Jotain muutakin piti takkiin saada merkkien lisäksi, niinpä aplikoin hihaan kookkaan Star Wars-tekstin. Vetoketjutakin kaava OD 3/2004. Takin kaveriksi perussvetarihousut muokatulla High jump-kaavalla (OD 4/11). Housuihin en lisännyt mitään kuvaa, että menisivät useamman paidan kanssa. Jälkeenpäin ajateltuna aplikoitu tähti olisi kyllä sopinut. Vihreä college ja samansävyinen resori Marakattimarssista.


Kun sain takin ja housut valmiiksi, saapui juuri sopivasti Royal-tuotteelta tilaamani Liandlon tähtitrikoo. Kangas oli pojan itsensä valitsema, enkä ollut sitä suunnitellut näiden vaatteiden kanssa käytettäväksi, mutta vihreät tähdet olivat sekä väriltään että teemaltaan niin sopivat, että oli pakko heti ommella settiin vielä yksi osa lisää. Kaavana Mickey (OD 6710).


Että tällainen vuoden ensimmäinen postaus. Toivotan oikein inspiroivaa ja tuotteliasta vuotta 2012 kaikille lukijoille ja vierailijoille!

3 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)