perjantai 27. tammikuuta 2012

Astronautit osa 2

Tässä nyt lisää astronauttikankaasta ommeltuja paitoja, eli meidän tyttöjen avaruusasut.

Isosisko haluaisi aina pitää mekkoja, joten hän sai jälleen tunikamallin. Kaava on oma muokkaus. Kuten pojan paidassa, yhdistin tässäkin kuviotrikooseen pehmoista Campania.

Housuissa kokeilin uusimman Ottobren Rosy Legs-kaavaa. Jätin lahkeista frillat ja ruusut pois ja laitoin niiden sijaan somisteeksi tähtinapit.

Astronauttitrikoo Royal-tuotteelta, raitatrikoo ja resori Fabriinasta, musta singletrikoo Ikasyrilta ja napit Polinkasta.
Kuopuksen vaatteissa on hieman enemmän väriä. Nämä molemmat kaavat ovat uudesta Ottobresta. Lehdessä oli kuvitettu ohje nappilistaan ja minäkin uskaltauduin kokeilemaan. Ei tästä täydellinen tullut, ei sinne päinkään, mutta ihan käyttökelpoinen kumminkin.

Kun talossa on vielä yksi vaippapeppu, kokeilin hauskaa Little houses-kaavaa housuiksi. Melkoisen reilu malli, kuten saattaa sovituskuvista huomata.

Resori Fabriinasta ja keltainen interlock Lasten Metsolasta, muut kuten edellä.
4 kommenttia:

 1. Ihanat asut! Ja tykkään hirmuisesti noista tähtinapeista!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä ja hauska yhteensattuma :) Minullakin on tuon astronautin kaverina mustavalkoista campania. Leikkasin raidasta pojalle vielä toisetkin hihat, ne meni Liandlon turkoosipohjaisen Cat-trikoon kaveriksi

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot astronauttisetit! Ihanat kangasyhdistelmät :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat setit kumpikin! Mahtavia yhdistelmiä :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)