keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pampula

 
 
Tervehdys sairastuvalta!
Nyt aletaan olla jo voiton puolella, mutta viikko on kulunut kuin sumussa pöpön jyllättyä koko perheen läpi. Ompelemaan en ole kyennyt ennen kuin tänään, tämän (tai nämä)
huivi(t) kuitenkin sain tehtyä lasten sairastellessa kun itse vielä olin tolpillani.
 
Lanka on heräteostos kaupunkireissulta. Pirteän värinen Novitan uutuus Pampula huuteli hyllyssä ja kun vyötteessä oli valmiina ohje huiviin, nappasin yhden kerän ostoskoriin. Ei tuota oikeastaan langaksi voi sanoa, valmista pompulareunaista nauhaa. Neulomista tarvittiin vain kerrosten kiinnittämiseen. Tyyyylsää, mutta helppoa. Hinta ei ollut paha, kun neljän ja puolen euron kerästä syntyi huivi.
 
Langassa oli katkos ja kun oma huivi oli siinä vaiheessa jo riittävän pitkä, neuloin loppukerän toiseksi, hieman kapeammaksi huiviksi. Lapselle se oli aivan liian lyhyt, mutta nukke sai siitä hörhelöt kaulaansa.
 Arvonnan voittajat, anteeksi että olette joutuneet odottelemaan vaatepalkintojanne. T-paita lähtee huomenna postiin ja mekkokin valmistuu kun saan kerättyä vielä hieman voimia sen kokoamiseen. Postailen molemmat tänne sitten samalla kertaa.
 

4 kommenttia:

 1. Nätti huivi, nuo pompulalangat onkin ihan vieraita itselleni, pitää joskus kokeilla! :)

  VastaaPoista
 2. T-paita saapui tänään. Piti vähän aikaa miettiä paketti kädessä, että mitä mää oon tilannut. Sitten hoksasin, että kyseessä on varmaan sen sun arvonnan palkinto =). Paita on iki-ihana. Suurkiitokset! Sovituskuva löytyy täältä. Saat laittaa sivullesi, jos haluat:http://paapuuri.blogspot.fi/2013/03/kiitos-vaapula.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos kewa ja Mieli! :)

  Marjo: Hyvä että paita pääsi perille ja oli mieluinen. Tajusin vasta kirjeen lähdettyä, etten laittanut kuoreen edes lähettäjän nimeä. Ei ole polla vieläkään ihan täydessä terässä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)