maanantai 3. marraskuuta 2014

Toiveiden huppari
Joskus vuosia sitten kuvittelin, että vain tytöt ovat tarkkoja vaatteistaan, pojille kelpaaa mikä vain. Sittemmin olen huomannut, että eihän se mene ollenkaan niin!

Toki tytöt osaavat olla valikoivia, mutta myös innostuvat helpommin ja tahtovat jatkuvasti uutta. Vaatteet saattavat vaihtua monta kertaa päivässä. Pojilla laatu korvaa määrän. Lempivaatteita käytetään aina ja kaikkialla. Lempivaatteen kriteerit ovat tiukat. Niitä kriteerejä ompelevan äidin on vuosi vuodelta vaikeampi täyttää.

Siispä annoin puheenvuoron pojalle ja sen pohjalta toteutin
toiveiden hupparinToiveiden huppari on mustaSiinä on myös hieman valkoistaMateriaali joustavaa collegea, sisältä vuorattu pehmeällä trikoolla
äitiä ilahduttaa, että materiaalit ovat pääosin kotimaisia ja huppari kestää pesun 60 asteessa (toim. huom.)
Taskuja täytyy olla riittävästi:

Isot taskut, joihin on helppo työntää kädet
Vetoketjutasku kolikoille ja muille tärkeille
Povitasku - omalle puhelimelle sopivaksi mitoitettu
Oma paikka kotiavaimelle
Kauluksen täytyy tulla riittävän ylös ja hupussa on oltava kiristysnyörit
Niskassa ripustuslenkki
Huppari toiveiden mukaan, tällainen siitä tuli:
"Hienompi kuin osasin odottaa", sanoi Hän.
Tänään jäävät kaupan merkkihupparit kaappiin. :)


ps. Kankaassa ei ole harmaita laikkuja, ne johtuvat siitä että kuvat on otettu räntäsateessa. Kuvausta ei ollut mahdollista siirtää, sillä halusin osallistua tällä hupparilla Mallikelpoinen-blogin neljänteen ja viimeiseen viikkohaasteeseen, jossa tällä viikolla ommellaan pojille.


Kaava:
Born to run (OD 4/12) omiin tarpeisiin muokattuna

Kankaat:
Musta jc, raitatrikoot ja resori: Fabriina
Raidallinen jc: Selia

16 kommenttia:

 1. No yes, kuinka viimeistelty huppari kaikkine yksityiskohtineen, tuota ei olekaan ihan hetkessä surauteltu kasaan! Ihan koulupojan näköinen ja osa toiveistakin kuulosti kovin tutulle tämän äidin korvaan. Siellä meidän poitsut on nyt vierekkäin Mallikelpoisen haasteessa toiveompeluineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että laistin viikkosiivouksesta saadakseni tämän ajoissa valmiiksi. ;) Jään tällaisiin taskuvirityksiin aina niin koukkuun, etten vain pysty lopettaa ennen kuin ne on tehty!
   Upean takin oletkin tehnyt (tulen blogivierailulle illemmalla) ja muutenkin pojille on ommeltu hienoja juttuja haasteen tiimoilta. Kiitos Krista!

   Poista
 2. Hieno! Yksityiskohdat hyvin mietittyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ti! Näitä puutteita on usein tuskailtu muiden vaatteiden kohdalla, onpahan nyt ainakin yhdessä kaikki huomioitu. :)

   Poista
 3. Tämä on tosi tyylikäs! Ei ihme, että kelpasi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta väri oli kuvaamisen kannalta hankala, mutta kun sitä toivottiin niin ei auttanut muu kuin tehdä. :) Tämä sopiikin yhteen melkein kaiken kanssa. Pitäisi aina jaksaa panostaa yksityiskohtiin, ne ovat kovasti nuoren miehen mieleen.

   Poista
 4. Mahtava ja niin viimeistelty huppari!!. Hyvännäköinen ja voittaa kaikki merkkihupparit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! :) Merkkihuppareissa ärsyttää se, että hinnasta huolimatta laatu saattaa olla mitä sattuu. :( Tästä vaatteesta voin olla varma, että se kestää pesua ja käyttöä. Kiva, että kelpaa pojalle ilman merkkejäkin (tai no, omalla merkillä varustettuna).

   Poista
 5. Täydellinen huppari! Kaikki yksityiskohdat niin tarkkaan mietitty ja toteutettu. Taskut ovat tarpeellisia ja nyt on kaikelle oma paikkansa. Parasta tietenkin, että poika tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Olihan noissa taskuissa ja muissa oma näpertämisensä, mutta on tosi palkitsevaa kun lopputulos on juuri toiveiden mukainen. Ja että poika tykkää. :)

   Poista
 6. Hieno ja tyylikäs vaate! Toiveita on mukava toteuttaa, ja kivoja yksityiskohtia hupparissa onkin!

  VastaaPoista
 7. Tämä on niin hieno kaikkine yksityiskohtineen!

  VastaaPoista
 8. Todella hieno huppari! Ja inspiroiva blogi muutenkin, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)