sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Lämpöä


Pieni teehetki-blogissa on kuukauden teemana LÄMPÖ.

Mietin, olenko tässä kuussa postannut mitään lämpöistä. No tavallaan joo. Uudet yömekot ovat taatusti lämpimämmät, kuin vanhat liian pienet pyjamat. Mansikkapeitto lämmittää ja se sai alkunsa lämpöisistä muistoista. Operaatio Joulun lapsen taustalla on lämmin ajatus.

Päätin kuitenkin osallistua teemaan uudella postauksella, sillä sain tästä hyvän syyn postata jo syyskuussa tehdyt ja kuvatut sukat ja säärystimet.


Sateenkaarisäärystinten idea tuli Pizzicato-blogista, josta usein löytyy kivoja pieniä neuleprojekteja. Seiskaveikan sateenkaarivärin valmistus olikin jo lopetettu, mutta satuin löytämään vielä muutaman kerän ja hamstrasin ne tulevaisuuden varalle, sillä on tämä väriyhdistelmä vaan niin kiva.

Ensin sai pikkutyttö omansa ja pian sen jälkeen ekaluokkalainen hieman pidemmät. Ensin tehdyissä raidat ovat identtiset, toisissa iloisesti eri paria. Molemmat 2o2n-joustinneuletta.

Syksyn ensimmäiset sukat olivat vahvan violetit ja kuopuksen jalkoihin sopivat. Tuollaisen kierreneuleen löysin jostain pipo-ohjeesta ja täytyy sanoa, että se toimii kyllä paremmin neuleessa, jonka ympärysmitta on suurempi.


Näiden jälkeen on valmistunut vielä kahdet muutkin sukat, mutta ne säästän toiseen postaukseen.

Lämmintä marraskuun loppua teille kaikille!
(vaikka oikeasti toivoisin jo viilenevää...)

14 kommenttia:

 1. On tuo sateenkaariraita vaan niin ihanan raikas ja iloinen! Mietin minäkin parin kerän hamsteroimista :) Kauniilta näyttää myös tuon violetin sukan mallineule! Toivotaan, että kelit muuttuisivat talvisemmaksi ja lämpöiset neuleet pääsisivät käyttöön! Kiitos linkkauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Olisipa ihana saada taas vähän lunta ja pakkasta, kuraisten vaatteiden pyykkäys alkaa jo kyllästyttää. :)

   Poista
 2. Ihanat, iloisen väriset säärystimet. Sukkien kuviointi on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset värikkäät säärystimet sopivat kyllä piristämään tätä harmautta, mutta ovat valkoisenkin maan kanssa sitten ihanan raikkaan näköiset! Sukissa on nätti kuviointi myös, kivaa vaihtelua ihan siihen perusjoustinneuleeseen, mitä niin helposti tulee sukkiin lähes aina tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuossa langassa kyllä niin iloiset värit, että väkisinkin tulee hyvälle tuulelle. Minä olen nyt erilaisia mallineuleita kokeillut sukkiin, tulee hieman vaihtelua. Pojalle ostinkin ihan perusvillikset myyjäisistä, kun ei innostanut alkaaitse sellaisia tekemään. Kiitos Krista!

   Poista
 4. Kaunista, ihanaa tuo sateenkaarilanka. Minun keskeneräinen sukkaprojekti pikku hiljaa etenee. Ensi kerralla teen molemmat sukat yhtä aikaa. Tämän vinkin sain jostain blogista:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Kiva nähdä millaiset sukat sinä teet. Minunkin pitäisi opetella se kahden sukan yhtäaikainen neulominen, toistaiseksi olen tehnyt ihan perinteisesti yksi kerrallaan.

   Poista
 5. Kauniit sukat ❤! Ja niin ihanan pirteät säärystimet, sateenkaari raita näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikkäät säärystimet ja kauniit sukat! :)

  VastaaPoista
 7. Somat säärystimet ja villikset:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)