tiistai 24. marraskuuta 2015

Lapsuusmuistoni-haasteen kooste ja arvonnan voittaja
Marraskuu lähestyy loppuaan ja Vaapulan syyshaasteet on saatu onnellisesti päätökseen.
Ainakin itselläni nämä haasteet ovat pitäneet ompelu- ja blogiharrastuksen vireillä, vaikka syksy on ollut täynnä monenlaisia muitakin kiireitä, eikä syyshämärä suuremmin innosta kuvaamaan aikaansaatuja luomuksia.

Olen erittäin iloinen siitä, että olette olleet innolla mukana ja olen saanut haasteista positiivista palautetta.


Tämä viimeinen, Lapsuusmuistoni-haaste, oli kaikkein yllätyksellisin. Olen ihan hämmästynyt siitä, miten erilaisia näkökulmia haasteeseen löytyi ja miten monipuolisia töitä tehtiin. Osallistujat jakoivat omia lapsuusmuistojaan ja loivat uusia muistoja omille lapsilleen. Kannattaa ehdottomasti käydä blogeissa katsomassa ja lukemassa tarinat haastetöiden takaa, ellet ole sitä vielä tehnyt. Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset osallistujien postauksiin.


Helmoja ja Hepeneitä:
Mekkosirkus:
Handmade by mARa:Leipoen ja neuloen:Ai karkkii:Pikku Akan Tilkkuvakka:Vaapula:Kiitos kaikille tässä ja aikaisemmissa haasteissa mukana olleille sekä niitä seuranneille ja postauksia kommentoineille. Te teitte haastekokonaisuudesta onnistuneen!
Lupasin arpoa kaikkien osallistujien kesken pienen paketin Liberty of Londonin kankaita. Arvonta on nyt suoritettu ja onnettaren suosikki oli tällä kertaa
mARa.
Lähetätkö mARa minulle osoitetietosi, niin laitan palkinnon postiin (toivotaan että se löytää perille lakosta huolimatta).

14 kommenttia:

 1. Ihania töitä kaikki! Onnea voittajalle! Ja kiitos sinulle Manda tosi kivojen haasteiden järjestämisestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kun aina jaksat käydä täällä jättämässä kommentteja. :)

   Poista
 2. Näitä haasteita oli mukava seurata, ihanaa kun jaksoit/ehdit järjestää:) Mitähän mARa keksii noista ihanuus kankaista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku olit mukana seuraamassa. :) Jaa-a, ehkäpä näemme sen pian mARan blogissa... Ihania pussukoita niistä ainakin saisi tai vaikka yksityiskohtia vaatteisiin.

   Poista
 3. Kiva, että järjestit näin kivat haasteet.. Onnea voittajalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin, kun olet ollut mukana ja ahkerasti kommentoit, se ilahduttaa aina. :)

   Poista
 4. Kiitos myös minun puolestani haasteista! Oli kiva osallistua ensimmäistä kertaa käsityöaiheiseen haasteeseen! :) Jatkuvatkohan haasteet ensi vuoden puolella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että uskaltauduit mukaan. :) Enpä vielä tiedä saadaanko jatkoa keväthaasteiden muodossa. Jos hyviä aiheita löytyy, niin kukaties...

   Poista
 5. Nytpä ehdin minäkin vielä kiittämään näistä kivoista haasteista, ne tuovat kyllä ainakin itsellä aina kivaa vipinää ompeluhuoneen puolelle :). Joten oli tosi kiva seurata sekä olla mukana! Ihanan palkinnon mARa sai :).

  VastaaPoista
 6. Kiitos minunkin puolesta haasteista! Oli mukava osallistua ja ihana seurata mitä upeita käsitöitä kaikilta syntyi! Ja ihana palkinto tiedossa, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit haasteista. Onnittelut voitosta! :)

   Poista
 7. Tätäkin haastetta oli niin ihana seurata! Mahtavaa, kun jaksoit järjestää näin suuren kokonaisuuden, tästä oli iloa niin paljon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Osallistujathan haasteen tekevät. Järjestämisessä oli aika pieni työ, kun kaikki olivat niin innolla mukana. :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)