sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäkuun kierrätetyt: t-paidasta puutarhahuiviLähdin mukaan Helmiä ja Hepeneitä-blogin kierrätyshaasteeseen, jossa kahden viikon ajan ommellaan vanhasta uutta. Mukana on kaikkiaan 14 blogia. Voit lukea lisää haasteestä täältä.Otin ensimäisenä käsittelyyn Nanson Paulakukka-paidan. Olen löytänyt paidan joskus kirpparilta ja ollut minulla käytössä ihan sellaisenaan. Nyt se on kuitenkin jo niin kulunut, että joutaa materiaaliksi muuhun. En ole myöskään oikein pitänyt tästä, sillä pääntien ompeleet jostain syystä ärsyttävät ihoani. Sen vuoksi en myöskään halunnut säilyttää paidasta mitään rakenteita.Marakantti-blogissa on viime aikoina näkynyt kivoja trikoohuiveja ja halusin kokeilla samanlaista. Mitään valmista kaavaa tähän ei ollut, otin vain kuvasta mallia. Tuli liian iso; tarkoitus oli tehdä tytöille, mutta tulikin omaan päähän sopiva. Onni siis että tein proton kierrätysmatskusta ennenkuin lähdin leikkomaan kalliimpia aarteita.

Materiaali ei myöskään ollut parasta mahdollista tähän tarkoitukseen (liian löröä), opinpa senkin että seuraavaan käytän napakkaa elastaanitrikoota.

Yhtä kukkaa väritin kangastusseilla ja lisäsin pari strassia (pikku bling-bling on aina paikallaan). Uskoisin että tälle löytyy paljon käyttöä kesällä puutarhatöissä. :)Kaava: oma, kaipaa vielä kehittelyä

Kangas: vanha t-paita

8 kommenttia:

 1. Kommentti hävisi jonnekin eli uusi yritys! Tämä huivi on tosi kiva idea ja ennen kaikkea tarpeellinen jos ne kesähelteet vielä joskus palaavat :) Oranssin sävyt on mun lemppareita, joten tykkään kovasti tuosta väritys-ideasta, piristää musta-valkoista kokonaisuutta niin mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä huiveja tulee varmasti vielä lisää.
   Blogger on ollut oikukas kommenttien kanssa. Minäkin yritin pariin otteeseen kommentoida sitä ompelemaasi unelmaista mekkoa, mutta tekstini haihtuivat ties mihin.

   Poista
 2. Kiva huivi, oranssista tykkään minäkin. Blingbling on aina paikallaan :). Mukava nähdä mitä kaikkea muut keksivät samassa haasteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! On tosiaan jännä nähdä mitä kaikkea haasteen tiimoilta syntyy. En ole vielä blogikierrokselle ennättänyt, mutta aion kyllä käydä kurkkimassa kaikkien osallistujien töitä.

   Poista
 3. Hyvä tuunausidea ja kiva kun olet värittänyt kukkaa. Näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä: Hieno on, ja tuo väritys sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)